| . fiúks . |

 

|. csirke .| ének, mise, premisszák

Csirke az énekes. Nem véletlenül van elrejtve a neve a zenekaréban. Igazi sokoldalú arc, aki amellett, hogy zenél verseket ír (nemsoká megjelenik egy kötete), latint tanít , zenét szerez. Imád utazni, főleg a Szeged-Vác-Szeged vonalon. Alapító. Én nagyon szeretem a faszit. Igazi egyéniség. Olyan, akit ha egyszer lát valaki a színpadon, soha nem felejti el.

|. pap .| gitár, stúdió, botrány, ingyenszesz (kapja, nem adja lásd lentebb)

Pap két dolgot hajlandó csinálni az életben komolyan. Gitározni és épületeket tervezni. Ezen kívül professzionális botrányhős. Közhelyes lenne azt mondani, hogy a zenekar motorja, dehát ez az igazság, tényleg ő a zenekar motorja. Egyszemélyben dalszerző, hangmérnök, producer. Sajnos mostanában sokat hízott és nem mennek fel rá a régi, jó, bevált fellépőruhái. Amikor egy interjúban megkérték, hogy jellemezze magát. Felpillantott a szemüvege felett és gondolkodás nélkül ennyit mondott: "lassú zsigerbuzi vagyok". Halk, csendes, empatikus személyisége teljesen alkalmassá teszi arra, hogy a zenekarban fellépő surlódásokat elrendezze.

|. sárkány .| dob, art, oldschool

Művész. Két, három és négy dimenzióban alkot. Minden, amit csinál, az egy külön szakma. Képek, drótszobrok, fényképek, performance-ok. Az artwork szekcióban láthatóak a zenekarral kapcsolatos tevékenységének gyümölcsei. Már a kezdetek óta a HonoLuLu dobosa. Soha nem játszott másik zenekarban. Nem is akar. Dobolása egészen egyedi. Számunkra megszokott dolog, hogy ha olyan helyen játszunk, ahol sok zenekar van, akkor a dobosok összegyűlnek a színpad szélénél és árgus szemekkel figyelik Sárkányt, miközben a levegőben próbálgatják az ellesett mozdulatokat imitálni. Viccesek ilyenkor.

|. bán .| gitár, aethyl, zászlós tánc

Nagy állatbarát, főleg a kutyákat szereti. Nem régen elege lett abból, hogy vidéki és felköltözött Pestre. Számítógépzseni, de a HonoLuLu-ban nem ezért van, hanem mert ő az ország legjobb gitárosa. Őstehetség. Absolut hallás/absolut vodka. A HitGyüliben legitározott mindenkit a vérbe, ezért kitalálták, hogy az ördög irányítja az ujjait és kérték, hogy hagyja abba. Ekkor jött rá, hogy a HitGyüli nem egy jópofa rákenrólbanda és kamuból hajigálják magukat a misén a TV-ben. Gyerek korában, amikor még Solton lakott a dögtelep mellett a haverjaival azon versenyeztek, hogy ki az, aki a legkésőbb mer átszaladni a gyorsvonat előtt. Soha sem győzött. Rendszeresen visz virágot a haverjai sírjára. Ugyanekkor, ugyanitt kezdte politikai karrierjét. Kiharcolta, hogy építsenek járdát a házuk elé.

|. sanyi .| bass, latin lover

A srác mindent el tud játszani és minden hagszeren játszik. Notórius gyorshajtó. Tud arabul énekelni. Ő az állandó hangszerbeszerzőnk. Egyéni rekordja, hogy 8000 Ft-ért szerzett szaxofont, de olyat, ami működött is. Szintén őstehetség. Erős a borostája. Múltkor otthon megborotválkozott, majd szépen elsétált egy lakodalomba. Mire odaért már megint annyira szőrös volt, hogy haza akarták küldeni, hogy illene megborotválkozni.

|. szkenderovics aka. qroy .| zongora, borotva, melír

Emez drága ember. Imádják a nők is, mi is. Soha nem nyafog, nem hisztizik, nem elégedetlenkedik, nem gyakorol. Már tinikorában feltűnt a magyar szintetizátoréletben. Hívták a BonBon-ba, a Picasso Branch-ba, a TNT-be, de megmondta, hogy nem hajlandó nyálas zenekarokba játszani, mert utálja a nyálas zenét. Olaszban meg úgy kiszívta a nap a haját, hogyhát alig ismertük meg. Van még egy titka, de azt nem mondom el. Aki kíváncsi rá, az dobjon egy e-mailt, ott megírom.

|. lez .| vokál, ének, jég, töltött csirke

Leznek qva jó hangja van. Autóversenyzőnek indult. Nagyon tehetségesnek tartották, de egyszer csak meghallotta a Beatles-t és megpecsételődött a sorsa. Rongylábú. Régebben tudott zongorázni és gitározni. Már nem tud. 91-ben a dorozsmai EFOTT-on színpadi road volt. Éppen Bikini koncert volt és hátul sétálgatott Charlie, mert ő volt a következő fellépő. Fogadtunk, hogy fel tudja-e idegesíteni 1 perc alatt. Lez odament hozzá, hogy öreg te ki vagy húzzál már ki innét, ide illetékteleneknek tilos bemenni. A faszi vörös fejjel kezdett üvölteni, hogy öcsi én vagyok Charlie. Mondja neki, hogy én meg Lez, naés. Én vagyok a következő fellépő. Aszongya Lez. Öreg itt nincs több zenekar, a Bikini az utolsó. Charlie tombolt. Állítólag soha nem heverte ki ezt a traumát, azóta piál.

|. gyenes .| gitár, nyílthangolás, rogyasztás, fejpánt

Gyenes_Highwire_Gábor Keith Richards kelet-európai helytartója. Egy időre eltűnt. Nem tudtuk mi van vele, aztán felbukkant, mint médiaguru. Erről többet nem mondhatok sajnos, tiltja a szerződése. Gyerek kora óta gigastar. A gázsiról való tárgyalások nagymestere. Ezen kívül pecázik. Ez szerintünk röhej, szerinte nem. Egyetemista korában közvetlenül azután, hogy megbukott egy szigorlaton otthonában heverészve gitározgatott. Az anyja hazaért és megtudta, mi történt. Rákezdett a szokásos dumára: nem lesz belőled semmi, tanuljál bla-bla-bla... Highwire erre csak ennyit szólt: "anyám! értsd meg végre. egy gigastar életében ezek jelentéktelen momentumok".

|. Csurár Odüsszeusz .| bass, hakni, kontrázás

A kiscsávóról amit írtam az nagyon jó volt, de még nem találtam meg sajnos. Nem tudnám felülmúlni, ezért inkább majd megkeresem.

|. szikkadt .| hangok, fazekak, természetes gyógymódok, lumbágó

Négör. Szikkadt élete a zenéről szól. Minden amit tesz egy célt szolgál: hogy zenélhessen. Bárkivel, bármikor, bárhol akar és tud is énekelni. Ebből azért már akadtak félreértések. Egyszer nyomott velünk egy számot és félbeszakították. Botrány lett belőle. Egyébként fazekes, tanyán él, vannak kutyái. Voltak csirkéi is. Most nincsenek. Tud írni-olvasni. Tud sakkozni is, de az titok, hogy hol tanult meg. Nagy mestere a természetes gyógymódoknak. Annak idején majdnem disszidált, de otthon felejtette az útlevelét.

|. chada .| szaxofon, vokál, ének, hiszti, web

Chada 0.1 tonna, félszíriai, de szőke. Ragaszkodik az SI rendszerhez. Rákenról karrierjét Lezzel kezdte, meg néhány másik arccal, aki jobban szerették a Piramist mint a Rolling Stonest, így korán el lettek küldve a picsába. Ekkor még tinik voltak és HoNoLuLu rajongók. Első fellépésüket a tirkében gidaként egy, a Szegedi Közlekedési Múzeum Villamostörténeti Állandó Tárlatáról kilopott SZKV egyenruhában ejtették meg. Mármint egy-egy egyenruhában. Az idényjellegű munkából állandó status lett. Úgy egymáshoz nőttek az évek során, hogy amikor Chada egy évet külföldön töltött Lez annyira széjjelcsúszott, hogy a saját cigarettáját szívta. Mikor Chada visszatért, akkor a helyes kerékvágásba kerültek a dolgok és onnantól ismét Chadaét. Szaxizik. Nem úgy, hanem tényleg. Egyszer kilépett, de nem bírta a barátai és pózolás nálkül, így hatalmas, megható comeback bulin tért vissza. Egész gyűjteménye van undorító papucsokból.

|. karsai .| belsőépítészet, trombita, lámpaláz, ingyenszesz (adj, nem kapja)

Meglátta Chadat szaxizni és megfogadta, hogy egy éven belül mellette fog állni a színpadon. Karsai nem szájhős. Így is lett. Szerzett egy trombitafúvókát és tanulni kezdett. Már a boci boci tarkát is le tudta játszani, de úgy érezte, ez nem elég. "Hiszen a rákenról audióvizuális művészet, harmonizálnunk kell, fület ÉS szemet gyönyörködtetni" kiáltott fel és meghízott. Így született meg a legendás 0.2 ToNNa ReZeSBaNDa . Kb 6 hónap és egy lakásfelújítás után beszerezte a trombita maradék részeit is, mert nagyon ad a részletekre. Mit érdemes még róla tudni? Kulka meg akarta dugni. Szereti a mozit. Az egyetlen ember a zenekarban aki otthon is gyakorol.

Crew szekció. Itt azok az arcok szerepelnek, akik nélkül nem menne a szekér. Nem lenne hol lakni, nem lenne mit enni és nem lehetne min röhögni nélkülük.

|. kelemen .| turnémanager, leendő pozanos, playboy,

Kelemen régi emberünk. Gyakorlatilag mindenes. Chada személyi edzője, turnémanager. Négy hónapja keres magáról fényképet, ahol nem kövér, de így is le kellett vágnom az alját. Nemsokára megtanul pozanozni és tovább erősíti a fúvósszekciót. Tud vasalni. Múltkor valaki lefejelte.

|. rádilacika .| szakács, bodyguard,

Lacika ábsolute multifunkcionális. 1részt szakács, másrészt szarrá van gyúrva, ezért testőr, harmadrészt az ember felgyülemlett frusztrációit vezetheti le rajta, mert nem lehet felidegesíteni. Nagyon ritkán verekszik, de ha igen, akkor utána sírva fakad. Galandféregarcú, babalelkű, aranykezű, gyöngyszívű. Nem szereti ha turné közbe zavarják. Amikor Moravicán turnéztunk, akkor valahogy kiment a fejéből, hogy már két napja nem ment be dolgozni. Erről a főnöke telefonon szerette volna emlékeztetni, de Lacika közölte vele, hogy ne hivogassa, mert külföldön van és ez sokba kerül. Neki. Erre főnöke megkínálta egy SZIN belépővel, amit Lacika maximálisan értékesített, fajfenntartó tevékenységet gyakorolván.