| . RÉGI CUCCOK . |
 


2005.11.28.

DJA pénteki koncerten Dj. TéPőZár, lesz a lemezlovas, meg a Dj. Nagyzoli. Sajnos DJ Hosszúúpuska Dublinban turnézik, de nemsoká csatlakozik a nyerő csapathoz.

2005.11.25.

tirkeweekly21.pdf

Amennyiben valaki idáig abban a hitben élt, hogy Sárkány Müvész Ferenc nem túlságosan egoista, annak ajánljuk figyelmébe híres periodikánk mostani számát. Itt szeretett Ferencünk, az örök unokatestvér nem sokat teketóriázik, egyből a címlapon hozza magát. Félreértés ne essék, itt nam arról van szó, hogy elfelejtettük feltenni a további lapokat. Egészen egyszerűen nincsen tovább.


Azért senki ne dobja félre az új számot egy mozdulattal. Ferencük művészetébe nem fér bele az öncélú magamutogatás. Minden kis kép más és más napon készült, rajta követni lehet Sárkány változását nap nap után. Ezt persze nem lehet észrevenni, én is csak onnan tudom, hogy úgy mondták.

2005.11.21.

HoNuLuLu reunited, reloaded, recorded

Gyeim éSraim. A Tirke HoNoLuLu rajongóknak különleges csemegével kedveskedik a zenekar DEC 2-án a Sárkányban (Szeged, Victor Hugo u.). A Nanostar vágatlan verziójának vetítése, ill. Mr. Carlos Chechuameti Alexandro Gonzales da Silva el Rio del Totales no Morales újra a zenekart erősíti!!!!!!!!!!!!!! A régi rajongók közül talán még van aki emlékszik erre a nagyszerű zenészre, aki sajnos anyagi okokból kénytelen volt átnyergelni a popular businessbe.

2005.11.04.

Weekly különszám a Beatlösszel, ill. Qroy interjú folytatása.

Ezenkívül köszönjük a Leznek jövő biztató szavakat. Nem tudjuk még, hogy a párt indítja-e jövőre, de nagyon valószínű.

2005.10.26.

VÉGRE VÉGRE VÉGRE BENNE VAGYUNK A MAINSTREAMBEN A KÖZTUDATBANLezli megtette, amit a F.I.R.A.S.Z. megkövetelt tőle. Megjátszott minket a TV-be. A mai nap csodás ennek az országnak. A műsor még véget sem ért, de már izzanak a telefonok. Szerkesztők, lemezkiadók kopogtatnak. KÖSZÖNJÜK MÜLLER!!! alant látható a világot jelentő video. Kicsit tekerni kell, kb. a feleig. ---->

// (The above three lines should be joined as one line. // They have been split for formatting purposes.)


2005.10.21.

Óriási régészeti lelet! Irodalomtörténeti mérföldkőHihetetlen ritkaságok! Csirke bácsi eredeti verseiből újabbak kerültek elő. Eszterházy Péter megint ....szhatja az irodalmi Nobelt.


2005.09.12.

Talmácsi "morahalom.rulez cicero" Sityu jóvoltábólA zseniális 2005 évi "Tirke HoNoLuLu on da Uszo House feat. BEATLÖSZ" buli képanyagával frissült a KÉPEK szekció!!!


2005.09.09.

A Pó folyó habjaiban kavargó harcsabotrány továbbgyűrűzik. Az olaszok persze elfelejtik, hogy tonnaszámra lopják hazánk védett madárállományát.Gyenes _Highwire_Dirty_Fuckin_Riffigter_Massmanipulator Gábor helyreigazítást kér és kap:


2005.09.07.

Gyenes Barátunk Olaszországi PR kampányának első sajtóvisszhangjai:
2005.09.01.

Piros Úszóhouse

beli szokásos Grand Cafe idénynyitó bulija lesz SZEPT.9-én, ahol vendég lesz Hegyi Pali Beatlösz nevű népi zenekara. Helyszín ismert. Aki fél lejönni. annak megnyugvásul: Endi bácsit kirúgták, mert kijózanodott párszor és ez megengedhetetlen fegyelmezetlenség volt.


2005.08.17.

Moravica

Voltunk a békefaluban. Barátok. Vajdasági vendégszeretet. Köszönjük: Csaba, Erika, Éva, Szilárd, Szilárdhuga.

Egyúttal Szikkadtnak módja volt végre kitenni a lábát az országból. Sajnos nem vette észre, mert a határ előtt elaludt, és mivel Moravica magyar falu nem hitte el, hogy külföldön van. Botrány is volt, mert nem akarták elfogadni a forintját a trafikban. Ekkor felháborodásában maggyanúsította a 70 éves nénit, hogy ba van tépve és követelte, hogy neki is adjon azonnal, mert biztosan jó a zöld.

Fotók az aktuális weeklyben lesznek majd láthatóak, ha Sárkányferi úgy akarja. Video majd itt.


2005.08.08.

Igen, én fingtam

A balatoni fürdőhelyek úri közönsége óriási döbbenettel tapasztalta, ahogyan egy szőkített fiatalamber egy piros színű, "IGEN, ÉN FINGTAM" feliratú pólóban rója a Balaton-felvidék évszázados útjait, miközben gregorian zenét hallgat, amelyek nagy rockslágereket dolgoznak fel. Ezek az élmény annyira sokkoló volt, hogy még a bundesligafrizurás, matricatetkós, bajuszos, vörösfejú németek is sugárba hánytak. A Balatoni Idegenforgalmi Iroda a fiatalembernek felajánlott egy havi apanázst, ha hajlandó nem megjelenni a szenzonban. Az ártárgyalások még folynak.
Hogy ki ez a titokzatos fiatalember? Nem sokára riportot közlünk vele eme lapok hasábjain.Aztán

Már csak pár napot kell aludnunk, hogy Tirke HonoLuLu meginduljon a szerb határ felé és évi rendes Vajdaság-visszacsatoló turnéját indítsa a nagyszerű Moravicán


Ésmégaztás

Pap Ádám Studiosból új, zsenialis felvételek kerültek ki végre, valahára. Ez a 3 remekmű Pap Ádám meghatározó gyermekkori zene behatás idézi, amikor Kotu atya templomba hurcolta, majd tábortűz mellett prónbálta abúzálni (sikerrel). Ezen felül a panel filing is ott hallható, szövegek attacsolva. A zenekar gőzerővel (nem azzal a gőzerővel!!!) tanulja a számokat. Itt hallhatóak a csodálatos himnuszok.


2005.07.08.

Koncertek:

Július 17-én vasárnap koncert a szegedi várkertben, augusztus 13-án, pedig Moravicán, Club Café (vót Amadeus).
Moravica, Club Café (vót Amadeus) Jazz Fesztivál. Július 15-16. (itt nem játszunk, de jó lesz!!!)


2005.07.08.

Mindenáron a mediában. A Tirke honoLuLu nem adja fel és közszereplővé válik:

Gyökerek!

Jelentkeztem a következő Megasztár-sorozatba megasztárnak!

Akár abba is belemegyek, hogy a weblapon is fogadom a támogató rajongók ajándékait! Ígéretet teszek, hogy minden alkalommal el fog hangzani a Tirke Honolulu és a FIRÁSZ név, de ez már nem lesz olcsó, persze...

A "Ginger Lez" márkanevet ezentúl csak az engedélyemmel említhetitek, vigyázzatok!

Barátilag még megengedem, hogy a következő Tirke Weekly-ben közöljetek velem exkluzív interjút a terveimről...G Lez


2005.06.12.

Örömmel vegyes bánattal írok...

Miért ez a rapszódikusság? Tegnap hatalmas bulinak lehettek szemtanúi azok, akik ellátogattak a híres Kócsagba. Pengeéles hangzás, nagy közönség előtt remekelt a zenekar. Igaz, hogy sokan hiányoztak, de ezt szinte nem is lehetett észrevenni. Sajnos ez volt az utolsó buli ezen a szórakozóhelyen, hiszen a mulató és a zenekar managementje ismételt anyagi vitákba bonyolódott. A Kócsagba egyébként két dolog miatt járnak az emberek. A Tirke HoNoLuLu-t hallani és Dragan lányát látni.

A bánat: egy sajnálatos hír jutott a zenekar fülébe, de szerencsére csak a koncert végeztével, nem voltak a színpadon könnyes szemek, elfúló hangok. Megtudták, hogy nagy veszteség érte a férfitársadalmat: MELINDA leánybúcsúja zajlott. Ez csak egyet jelenthet. Házasságot. Végtelenül szomorúak vagyunk.


2005.06.07.

Ferike főszerkesztő Úr komoly válságba került.

Néhány hónapja már kezdük érezni, hogy valami visszavonhatatlan történik megint. Valami, ismét mocorogni kezdett S-feriben. Egyre többször láttuk, ahogy tekintete elhomályosodik és megragadja kabátja hajtókáját mellkasán, majd látszik a mély emberi küzdelem, hogy széjjelrántsam, vagy ne. Egyre gyakoribb volt ez a megindító harc. Azt, hogy a srác menthetetlen akkor már tudtuk, amikor Moravicán a strandon Feri eltűnt egy éjjel a bozótban és csak egy fél óra múlva jött elő ijedt szemekkel, foltosan. A szemében a kérdés: ugye nem láttatok (láttuk!!!). A csapat pszichológusa (dr. papadam empatia) akkor néhány hetet adott a tragédiáig. Mint mindig dr. papadam empatia most is tévedett. Egész egy év telt el, de most ferinek megszűnt az önkontrollja. Láttuk, amikor felvette a ballonkabátját és egyre elfúlóbb hangon mormogta, gügyögte, gargalizálta "megmutaton, akkor is megmutatom". Eztán felpattant és elrohant a computeréhez. És tessék megmutatta!!!

Nagyon kérünk mindnekit, hogy ne csinaljon kellemetlen tréfákat feri méreteiből. Szegény nem tehet róla. Ekkora és kész. Nem látszik. Na és? Akkor mivan? Ekkora és kész.
Amúgy Szombat koncert, Old Timer ( javasolt új neve, Lez tiszteletére: Mor Timer) 21 óra.


2005.06.06.

Beterjesztés:

Tárgy:
tagsági kérelmek a F.I.R.Á.SZ-ba.

________________________________________________
1. "a szabályzatot elolvastam, áttanulmányoztam felelőségem teljes tudatában kijelentem, hogy nem vagyok bölcsész és francia sem, nem ápolok beteg nagymamát és nincsen fertözőtt kismalacom sem.... ellenben fiatal vagyok még egy ideig és nevelkedem a rákenrólban, ja és van egy félszíriai haverom is...
Csirkepótlék vazeeee Kromerad"

________________________________________________
2. "Tisztelt Tirke Honolulu!

A WYE zenekar elérkezettnek látta az időt arra, hogy olyan nagy nevek is mint mi, a Fi.Rá.Sz. tagjai közé kerüljünk, ezzel is népszerűsitve a rákenról életformát a szinpad előtt sikoltozó tinédzserek körében. Kérem tájékoztassanak az elnökség döntéséről, és minden szóban forgó iratot faxoljanak át az ügyvédeinknek.

üdv: WYE "

________________________________________________
A vezetőség soron következő ülésén a beadványok vitárabocsáthatóságáról szavaz a testület. A titkos ügyekben gyaakorlott Kotu a kérvények valóságtartamáról megbizonyosodik. Egyenlőre a titkos Kotu atya azt vizsgálgatja, hogy a fenti beadványok nem-e huszadrangú-feltörekvő-gátlástalan-reakciós kis zenekarocskák nyilvánosságéhségének kielégítésének az eszközei.Amennyiben fenti gyanú igazolódik, úgy Lezli Müller Gimiseltör válaszcsapást tesz figyelmeztetés nélkül.


2005.05.27.

Megalakult a FIRÁSZ

Ha be akarsz lépni olvass alapszabályzatot é nyilatkozz a szándékról. A tagságról az elnökség dönt. Szándékodat emailben jelezd a fenti címen.


2005.05.21.

A Gyenes Media Empire Public Connections LtD jelenti

Buzik és prostik!

Július 01-én (péntek) jáccunk a Műhejben Pesten (Budapest Főváros). Aki nem lesz ott, az halott.


2005.05.15.

Minenkinek köszönjük a tegnapi megjelenést és támogatást

Igen sokat jelentett ez nekünk. Az egeész estét csak egy ápró pici dolog árnyékolta be. Megjelent egy fiatalember, akinek egy hatalmas fuksz éktelenkedett a nyakában, melírozott volt a haja, rányomult a trombitásunk testvérére, akit egyébként is fogdosni próbált a zenekar több tagja is. Nem ez volt vele a baj, hanem spontán beszélgetésnek álcázván adatokat próbált szerezni a legendás "Kotu-atyáról". Mikor jelentett, mit jelentett, kinek jelentet, miért jelentett, miért nem jelent. Nagyon kellemetlen volt, mert azonnal felismertük a konzervatív-keresztény-jobb-oldali-soviniszta-idegenbgyűlölő ügynökét. Aztat a. Biztos a Heti válaszba bele abba. Hiába. Nem érti meg a szemét médiumja, hogy nem adjuk ki a barátunkat, Imit és nem mondjuk meg, hogy ő jelentett évekig Pap Ádámról. Nem és nem és nem és nem nem sohasemnem.

Amúgy olvassátok a viklit mert megjelent.


2005.05.05.

Május 14-én

Bulivan. Az új helyen a Sárkányban. Ez nem más,mint Sárkánynak az étterme, amit a BM-es kapcsolatai révén szerzett. Ugyanis ez volt a Tiszti Kaszinó. Ferike eladott 4 honvédségi témájú körképet és ezt kapta cserébe. Különösen a "Véreset fosó macska honvédekkel" aratott nagy sikert a BM.ben.


2005.04.09.

Hihetetlen színvonalas

új számmal jelentkezett a tirkeweekly. A zenekat történetét mondja el képekben, posterekben.
Hiába... A belőlünk élő történelem...


2005.04.04.

Gabriel Riffking Fanatic Sucking Machine Highwire - Official & Productions :

----------------------------------------------------------------------- Közlemény: " Elment igaz barátunk,a szabadság bajnoka,a nagy fehér bálna, a tu es
petrus,és az orbi et orbi turnék ihleto"je,aki irant érzett rajongásuk miatt Pap Ádám, és Gyenes Gábor elso" közös rendo"rségi
kihallhgatásukat,bilincsbeveretésüket,és fogházbüntetésüket együtt töltötték, a világ eddigi leglazább pápája,az egyik legnagyobb showman...
legyen neki könnyu" a szinpad. "


Barataim. sajnos mely fajdalmamban pentekre utazom romaba, a temetesre,igy olasz szolo turnem,es a gyaszban
erzett megdobbenesemben nem lenne etikus ha masnap
vigadoznek,dalolgatnek,pajzankodnek,oromzenelgetnek.
mivel nem kivanom a zenekarra attranszportalni emocioimat jobbnak latom ha a fellepesen nem veszek reszt,
kiszin ugysem szeret mellettem jatszani,mert akkor nagyon nagy rajta a zenei nyomas. megertem.
ti is vegyetek fontolora a fellepes elnapolasat,vagy emlekezettek meg meltoan egy perces letisztult gitarjatekkal ,es egy csirke zsolozsma elmormolasaval, Karol Woytilarol,aki annyit adott nekuk.
Gy.G. -----------------------------------------------------------------------


2005.03.25.

A szenzációs fotók megjelentek

A szerkesztot megfenyegette az vezetoseg egy kirugassal, igy ultimatumot inteztek. A szerkeszto allasalt feltve azonnal frissitett. A fotokat ALEX-nek koszonhetjuk, akinek a rendes nevet senki sem tudja. Annyit azert erdemes rola tudni, hogy profi.


2005.03.08.

DöbbenetEnnél többet nem tudott mondani a HoNoLuLu szóvivője, miután kiderült, hogy Csirke "Kotu atya" néven III/III-asként évekig jelentett a zenekarról.

Részletek később, a zenekar által beígért videóriportban.


2005.02.24.

Végre a tirkeweekly is beindult

A tirkeweekly új főszerkesztője egyből belecsapott a húrokba és a friss szám frissebb, mint valaha. Nem volt könnyű megszerezni, mert a Blikk is csatasorba lépett az ártárgyalások alatt. A díjazása titkos, bár egy magát megnevezni nem kívánó munkatárs szerint rekordösszegről van szó. Olvassák.Ezen kívül egy új, hivatalos fotósorozat is megtekinthető, regisztrált felhasználóknak letölthető. A felvételek a zenekar próbáját dokumentálják. Azért nevezetesek, mert ekkor fedezte fel a biztonsági szolgálat egy tagja, hogy a próbaterem be van poloskázva. Az azonnali nyomozás eredményes volt. Bár egyenlőre részleteket nem közöltek, kiszivárgott, hogy egy maffiához kapcsolódó CD hamisító cég akarta a felvételeket bootlegek terjesztéséhez használni. A HonoLuLu Enterprize Communication Subunit azonnal lereagálta az eseményt és hivatalos kiadást helyezett kilátásba.


2005.02.23.

SZOMBATON KONCERT A KÓCSAGBAN

Újra üzemel a weblap.A leállás oka az volt, hogy a HoNoLuLu Public Relations Subunit-ja megvált az eddigi szerkesztőtől. Sajnos a szerkesztő ebbe nem törődött bele és kártérítési pert indított, mivel a szerződése alapján ezt az Unioban már nem lehet megtenni. Hasonló fenyegeti a TirkeWeekly szerkkesztőségét is, mivel a szájuk jár, nem a kezük.

Újabb hírek:

Kelemen a pornóirodalomban utazik. Apró kis történetét nemsoká itt közöljük. Ezen kívül ugyanő új fogyókúrát talált ki. Még nem árulta el, hogy mit, éppen most próbálja ki.

Qroy termékmenedzser lett. A termék egyenlőre titkos, Qroy sem tud róla semmit, annyit szivárogtattak ki, hogy receptköteles.

Fotók keringenek az interneten a zenekarról. A Vizual Analog Anti-Hacker Honolulu Squad hamisítványnak minősítette az anyagot. A HonoLuLu jogászai pert fontogatnak a szolgáltató ellen. Felő, hogy a bulvársajtó felfedezi ezt a szemetet.

Csirke előkerült.


2005.01.28.

Tirkeweekly

ismét a boltokban. Természetesen a regisztrált felhasználók le is tölthetik. Hamarosan bővül a folyóirat. Új rovatok: azorvosválaszol, divattanácsadás lezlitől, a szexológus (qroy) válaszol.


2005.01.21.

Próba híre terjedt el

A zenekarhoz közelálló források szerint a banda próbálni készül. Munkatársaink megkeresték a zenekart hivatalosan képviselő HonoLuLu Enterprize Communication Subunit embereit, akik a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták. Ez érdekes találgatásra ad okot, hiszen a zenekarról a szakmában köztudott, hogy csak és kizárólag turnék előtt szoktak próbálni, DE koncertről nem adnak hírt. Ennek ellentmondani látszik a tény, mely szerint a Kócsag biztonsági rendszerét a napokban kezdték megerősíteni a szórakozóhely egy magát felfedni nem kívánó munkatársa szerint.

Lehet, hogy a zenekar készül valamire. A háttérben máris megindultak a találgatások: ha koncert lesz, akkor Csirke visszatér a pelenka mellől a mikrofon mellé, vagy megint azt hiszi, hogy szarban hagyhatja a többieket?

Fejetlenség, kapkodás, széthúzás, vagy csak a szokásos titkolózás, misztika?

A válaszra úgy látszik várni kell. Az azonban bizonyos, hogy a zenekar továbbra is fenntartja a feszültséget, mellyel oly sok rajongót láncol magához és kényszerít újabb és újabb kiadásokba az információkért legyen az elektronikus, vagy nyomtatott média.


2005.01.06.

A new évet egy QRTCHY bácsi klasszikussal kezdjük:>

Itt vagyok ismét! 

Négy napot töltöttem a Budapest Hilton szállodában, a várban, 
mely a három ötcsillagos szálloda egyike Magyarországon. A sz
emélyzet azonban 3 csillagnál jobban nem igyekezett, gondolták 
mi ide többet a büdös életbe nem jövünk, de sem a rokonaink, sem 
a haverjaink, úgyhogy ott vagyunk leszarva, ahol vagyunk. 

A hétvégén itt leszek Pesten, de gyanítom, hogy egész januárban,
 mert vizsgaidoszak van. Februártól tudok próbálni. Sárkánynak 
 miféle punk zenekara van??? Errol még sosem hallottam, bár el 
 tudok képzelni egy történetet: 

Tubi jelentkezik egy hirdetésre, miben jazz-zenekar dobost keres. 
Elmegy egy meghallgatásra, melyen 3 öreg jazz-zenész nyomja a 
sztenderdeket. 
-Gyere öreg szállj be, már egy éve nem találunk dobost a bandába! 
Tubi beül, azt rákezd egy aszimmetrikus, holvanazegy formulára, 
mire a trombitásnak kihullik a szájából a trombita. 
-Ez mi a fasz volt, öreg?-kérdi. 
-Ez? Ööööö....punk...-nyögi ki elhaló, szégyenteli hangon Pubi. 
-Baszki, ilyen zseniális ütemváltásokat már rég hallottunk, hát
 még az a csodálatos kusza rendszertelenség, ahogy nyomod, öreg,
  azonnal föl vagy véve! 


És így történhetett meg, hogy Tubifex "punk" zenekarban játszik, 
és mint muvészképei esetében is, melyeket fia ember nem értékel, 
mégis megtalálta azokat a "zsüritagokat" kiknek sikerült félreérteniük 
barátunk muvészetét. Ez a vége fuss véle. 

Kúrcsi bácsi 

A story ott indul, hogy Sárkányferi szombaton, azaz nyolcadikán Pesten játszik a punkzenekarával. Persze aki ott van, az szeretné látni, de sértődött művészünk nem árulja el, hogy hol és mikor lesz. Mindezt azért, mert nem értettünk egyet a Lahti Poster Biennale 2004 zsűrijével és nem tetszett a plakát, amit Feri nagy sikerrel benevezett. Hülye a Feri, mert azért büszkék vagyunk arra, hogy külföldön nyer díjkat. Mi akkor is szeretnénk a Ferit, ha nem nyerne semmit. Én például már vettem tőle egy diptichont, kb. 4 éve, amit azóta sem kaptam meg. Amúgy ITT láthatjátok, hogy miket alkot. FERI könyörgünk Sid Viciousra, áruld el, hol van a buli!!!


2004.12.27.

Érdekes kis tudósítás érkezett a Mű-hely-es bulival kacsolatban"rigoandras 2004. dec. 22. 18:55 | Válasz erre | #76

basszus, nem fogjátok elhinni, épp a híradót nézem, amikoris arról adnak be egy összefoglalót, hogy karácsonyi ajándékcsomagot kaptak a győri menekültszállás lakói. szerintetek ki vette át az ajándékát a felvételen?!:)) A NÉGER CSÁVÓ A TIRKE KONCERTRŐL!:)) beszarás. "

forrás: patkanyok.uw.hu. vigyazzatok az oldallal, mert a jpegek kozott van virusos is.


2004.12.05.

Gyenes ilyetén reagált egy táviratban:

karoly vazzer {stop}
timbildingceget kell csinalnod {stop}
nem szutykolni a nemreceptkoteles lightos placebohatasu szerekkel{stop}
szivesen betarsulok uzlettarsnak.{stop}
gy {stop}2004.12.04.

Q kérésére helyezem el az általa "szeretetleveleknek" nevezett megható írásokat

Ezekkel kapcsolatban Pap, a Hetek újságírójának kérdésére a következőt nyilatkoztale:"Ebben a tré zenekarban volt már mindenki. Arab, cigány, buzi, zsidó, narkós, rasztás, művész, hippi, sittes (kettő is), aranyeres, TV-s, katolikus, trombitás. Ezeket még elbírtuk, sőt tanárokat is bevállaltunk. Egy gyülis már nem oszt, nem szoroz."

Zsepi elő, OLVASS!!!


2004.12.01.

Folytatódik a helyesírási balhé

Az érintett válaszol:

"Tudtommal "és-sel" nem kezdünk mondatot Károly!!!"

A válasz ugyan tömör és velős, bár lehetne terjengős is, megteszi hatását. Kémeim jelentették, hogy Qécsy már az aláírását is többször átnézi, mielőtt kiadná a kezéből.


2004.12.01.

Bármily hihetetlen a zenekar tollából újabb hanghordozó született

Ámbátor Sárkány soha a büdös életben nem fogja feldolgozni a tudatot, hogy nincsen hardcopy. a ZENEszekcióban hallgasd_érezd


2004.12.01.

Grécsikarcsi bácsi írja: Kedveseim!

Miklós barátunk súlyos grammatikai vétségei késztettek írásra. Kezdjük az igekötős igék írásmódjával: a meg-, el-, szét-, föl-, le-, keresztül-, át-, alá-, stb. igekötőket az igével egybe írjuk. Lásd: Kúrcsi bácsi szétkúrja a segged. Ádi bácsi megbassza a lukad. És így tovább. Kivételt akkor teszünk, ha segédigés szerkezetet alkalmazunk, mint pl.: Meg kell Mikit tanítani írni. Szét fogom rúgni Miklós valagát. És így tovább. Ezekben az esetekben láthatóan jól elválnak (ugye figyeled!?) az igekötők az igétől. Még egy példa a jó érthetőségért: Megmagyarázom. Meg fogom magyarázni. Meg szeretném magyarázni. Meg kell magyaráznom.

Tehát Miklós barátunk levelében a helyes írásmód a következő:

Megjegyzem: Az is megoldható, hogy elmegyünk a buzi bár elé cuccostul és 3 órát beszélgetünk, hogy ki megy el előbb a kulcsért, majd miután nincs jelentkező, ismét marad a konyha meg a langyos vodka!!!!!!!!!

Tisztelettel Kúrcsi bácsi, aki még mindig lelkén viseli a ---cenzúrázva--- fölzárkóztatásának ügyét.


2004.12.01.

18-án Pesten jáccunk a Mű-helyben. A szomásos fergeteges rákenrol műsorra számíthatunk.


2004.11.17.

Az alanti linken található (szánalmasan lassan töltődő) weblapon

tanúi lehetünk annak az igyekezetnek, melyet a méltán híres zenekar oszlopos tagjai (Tsirke és Schárkány) fejtenek ki abbéli zavarukban, hogy az előzenekar sokkal jobb, mint mi. Látható a lazaság a tevékenység végzése mögött. Ennek oka, hogy túlzás nélkül évtizednyi tapasztalat bújik meg mozdulataikban. Volt már egy-két előzenekarunk wazze.


2004.11.13.

A zenekar mindig is kötelességének érezte, hogy jó keresztények

kerüljenek ki rajongói közül. A hagyományoknak megelelően liturgiai estet tartunk Újpesten a Katolikus Ifjúsági Körben. Mint mindíg, most is a Szentatya fog minket felkonferálni.


2004.11.09.

Mr. Q szólott hozzánk

Sorstársaim!
Válaszul arra, hogy ki milyen bulira nem tud eljönni
Tegnapelőtt látogatást tettem a szegedi Kolibri kultúrműintézményben, melyben elénekeltem a Pocsolyába léptem, valamint a Nika se perimeno című slágereket. A Kari-oki igen nagy közönségsikert aratott. Javuló énekteljesítményemet figyelembe véve- és még pár hetes élő gyakorlóidőt magamnak adva- jelzem, hogy Csirke kiváltására alkalmas zenetehetség van kibontakozóban a flekkensütő mögül. Anális :) inkább, hogy a flekkensütőmet oly régen láttam, hogy ha Lez barátunk nem vállalná önfeláldozó módon a road és hangtechnikus szerepét, én már ugyan össze se tudnám rakni a nyavalyást. Jelezném továbbá, hogy a Kolibriben drót nélküli mikrofonba kell énekelni, ami magában hordozza annak a veszélyét, hogy nemhozzászokván a tekergő-kanyargó tirkés-kábeles mikrofonokhoz, esetleg még fölborulhatnék egy élő Tirke pörformánsz alkalmával. Ez fölöttébb kínos lenne, ezért kéretik nekem, (részemre) zenekari büdzséből egy vájörlessz mikrofont beszerezni.
Igen mély tisztelettel: Kari Oki


2004.10.31.

2004.10.28.

Kötelező csoportos mozilátogatást rendelek el az index.hu híre alapján. Semmiféle kifogást nem fogadok el, hiányzás nincs.

Keith Richards a Karib-tenger kalózai folytatásában október 28. 9:15
[Index]

A Rolling Stones gitárosa élete első filmszerepe A Karib-tenger kalózai második részében lesz - adta hírül a Guardian. Richards játssza majd Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) apját, a forgatás februárban indul, a rendező ismét Gore Verbinski lesz.

Johnny Depp, akit Oscar-díjra is jelöltek az első részben nyújtott alakításáért, elárulta, hogy Sparrow alakját Keith Richardsról mintázta.

"Arra gondoltam, hogy a kalózok olyanok lehettek a XVIII. században, mint a mai rock sztárok. És a világ legnagyobb, legeredetibb rock sztárja nem más, mint Keith Richards. Ennyi" - jelentette ki Depp.

Az Orlando Bloom, Depp és Keira Knightley főszereplésével készült Karib-tenger kalózai a tavalyi év egyik nagy mozisikere volt; világszerte több mint 600 millió dollár bevételt hozott.


2004.10.28.

Kötelező csoportos mozilátogatást rendelek el az index.hu híre alapján. Semmiféle kifogást nem fogadok el, hiányzás nincs.

Keith Richards a Karib-tenger kalózai folytatásában október 28. 9:15
[Index]

A Rolling Stones gitárosa élete első filmszerepe A Karib-tenger kalózai második részében lesz - adta hírül a Guardian. Richards játssza majd Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) apját, a forgatás februárban indul, a rendező ismét Gore Verbinski lesz.

Johnny Depp, akit Oscar-díjra is jelöltek az első részben nyújtott alakításáért, elárulta, hogy Sparrow alakját Keith Richardsról mintázta.

"Arra gondoltam, hogy a kalózok olyanok lehettek a XVIII. században, mint a mai rock sztárok. És a világ legnagyobb, legeredetibb rock sztárja nem más, mint Keith Richards. Ennyi" - jelentette ki Depp.

Az Orlando Bloom, Depp és Keira Knightley főszereplésével készült Karib-tenger kalózai a tavalyi év egyik nagy mozisikere volt; világszerte több mint 600 millió dollár bevételt hozott.


2004.10.11.

Pap Ádám számol be a következő hírekről:

Új hírem van. A zenekar dídzséje, Mc TéPőZár végre kapott munkát Londonban. Virágokat locsol néhány koszos fontért London mellett. Az odautazás napi 3 órát vesz igénybe, a pénze meg szépen fogy. Csodálatos dolog a növényeknek élni, bár erről Szikkadt tudna többet mesélni. Minden esetre fel kell venni a műsorunkba sürgősen, hogy "Virágok közt veled lenni..."


2004.10.13.

Das kommunikator (PAP) imigyen siklik a kommunikáció vékony jegén. (hát nem csodaszép?)
egyes részeket picit modifikáltam

Igaz, hogy a szülinapi buli nem tudott még létrejönni, de azé Kiszin és Qroy pengeváltása mindenképp indokolttá tette legalább a kérdés felvetését. Ha a rockzenetörténet kereke egyelőre nem is fordult hatalmasat, a profán népi irodalomé mindenképp. Honlapunk a rákerülő levelek jogán lassan hivatkozási alappá válik mindenféle kortárs irodalmi irányzat számára (ld. még Kakas korai verseit). Azé a szilveszteri lehetőséggel is foglalkozzatok (motorostalálkozóra hívtak bennünket. a szerk. megjegyzése), annál is inkább, mert grafomán roma szaktársunk már hakniban kezd gondolkozni. Sárkány, te hétvégére szerezd meg a próbaterem kulcsát a kis exosztálytársnődtől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2004.10.11.

Tovább folytatódik a megható levélváltás a zenekar tagjai között. Megfigyelhetjük a Pap által kötelezővé tett és Pap által celebrált kommunikációs tréning hatását a fiúkra. Valóban könnyekre indít minket bazzeg. (Miki wrotes)

Kedves Qurci.

Köszönöm mélyen szívembe ható tanácsaid,már vettem is egy guminot és egy szoba biciklit.Sajnálattal hallom hogy kihagy a világhálós kapcsolatod,melyben pontosabban értesülhettél volna a szánalmas kis kérésemrol ami olybá hat nem igazán rengette meg a csapatot,cselekvések tekintetében.

Bevallom nem is csalódtam.Hisz az a "zenekar" aki elmegy két kocsival a próba terem ELÉ beszélgetni hogy "kéne próba" majd 2 óra kiadós pofajáratás után egy konyhában próbál, attól hogy is lehetne ezt elvárni. Így hát a születésnapom huszasokkal töltöttem.Huszasok módjára. Oriási volt,bár számomra nagyobb lehetett volna harmincasokkal attól függetlenül hogy ez a korosztáj (sic a szerk. megjegyzése) péniszto elszorításával jüt erekcióhoz. Na mind1.Remélem egy pótlást várhatok kedves PAp úr részérol valami szaros koncert tekintetben.

Addig is várom a következo "próbát" harmincas eunuch-ok!

Üdvözlettel huszas.


2004.10.10.

Ápropó

Valszeg a Kócsagban lesz pénteken az egetrengető melegbuli. A színpadi sót az egytagú cigányzenekar biztosítja. LIVE-GAY-LESBI-LEZLI-HOMO-HETERO-KAROLY SÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.


2004.10.10.

Hihetetlen izgalommal készül a zenekar MIKI bulijára

Mi sem bizonyítja ezt szebben, mint Qroy barátunk szokásosan meleg szavai, melyeket ismételten csak elégségesen felvilágosodott, liberális olvasóinknak ajánlunk. Felteszem ezzel a frissítéssel megint sikerült lejátszani magunkat a GOOGLE keresőről. Íme a barátság megható bizonyítéka:

Kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim!

Nekem nincs internetem mostanság. Ez sajnos kiül a hétköznapjaimra is. Csak hétvégén tudok leveleket olvasni. Dolgozok rajta, hogy ez ne maradjon így! Örülök, hogy Miki velünk akarja ünnepelni a szülinapját. Ez azt bizonyítja, hogy jól érzi magát a harmincasok klubjában. Mondjuk a növekvő segge és pocakja alapján lassan a negyvenesek klubjával is rokonszenvedhetne! Ezért azt üzenem kedves barátom, hogy huszadik születésnapod alkalmával fordulj bizalommal egy megbízható személyi trénerhez, aki karban tarthatja ideje korán gyarapodásnak indult zsírtestedet. Erre a célra figyelmedbe ajánlom Chadaide Fitness Faszúr el-Vonás barátomat. További életmód tanácsokért pedig fordulj bizalommal Kelemen Balázs életmód szakemberhez, aki fölvilágosítást nyújthat neked arról, hogy egy szopatás csak negyedannyi kilókalóriát éget, mint egy kiadós seggbekúrás. És ha netán becsípődne az inged sarka a rozetták közé, azt ő haladéktalanul helyrehozza egy kis mosóporral, mert barátaink testi-lelki üdvössége sokkal fontosabb anyagi gyarapodásunk földhözragadt eszméinél.

Tanácskoordinációért pedig én állok rendelkezésedre, mert szívemen viselem a magyar cigányság fölzárkózásának ügyét, így a szülinapi koncert a legkevesebb- drága barátom- amit érted tehetek!

Üdv, Qroy


2004.09.23.

Gyeim suraim

Hat vegre bemutathatom a nagyszeru Lacikat. Hogy o miert is van itt. Olvassak es nezzenek utana hamarosan a fiuks szekcioban.


2004.09.13.

Papa is a Rolling Stone

Huhuhuuu. Ez igen. A nepek baratsaga buli fotosorozat megjelent. Igen buszke vagyok faterre. Meltan orgitette a rakenrol familia hirnevet. Itt lathatoak a zsenialis koncertfotok.


2004.09.11.

Asztaqva

Mindenkinek köszi akik tegnap eljöttek. Először is elnézést kérünk, amiért nem az eredetileg meghirdetett helyszín játszott, de az úszóházas Endre bácsi óriási hibát követett el és kijózanodott az utóbbi 20 év óta először. Namost ez nem lenne baj, de sajnos elfelejtette, hogy koncertet beszéltünk meg. Nemhogy nem lett koncert, de a kutyáját uszítgatta ránk és kijelentette, hogy zárva van. Azt is elfelejtette, hogy a legutóbb több mint 200 ember jött el és óriási bizniszt csinált. Meg azt is, hogy egy ilyen lepattant helyen nem túl sűrűn jelenik meg egy ekkora sztárzenekar. Na mindegy.

Ezután még azt is sikerült elérnie, hogy Kelemen és Chada totalhujet csináljanak magukból egy magánhajón. Ezt úgy sikerült elérnie, hogy odaküldött minket, hogy menjunk, mert a hajó tulajával le van zsírozva a buli. Nem volt. Es röhögőgörcsöt is kaptak.


Ezek után a drága Dragan , akire mindig lehet számítani, beengedett minket. Mit beengedett. Még a lányát is bemutatta. Mondjuk a lánya qva jó csaj, de tényleg. Nem hiába csodálatos dolog a genetika. Tele van rejtélyekkel. Naszóval a draga Dragan megengedte, hogy bulit ott tartsuk mindenki legnagyobb örömére. Faterom nagyon boldog volt. Nemsoká fotósorozat jelenik meg az SMényről. Sziásztok Édéséim.

2004.09.09.

Hosszú hallgatás után örömmel bejlenthetem a pénteki

évadzáró bulit (2004.09.10.) Piros úszóház. Díszvendégek. Soultan "Édéséim" Chadaidé, Kistlek OMSZ, DJ Titsless Fucker

2004.08.09.

Titkos, gerillaterjesztesu

videofelvetelek terjednek az interneten, amelyan a TirkeHoNoLuLu probal. Az egyik felvetelen az alfahimharcok egy szep peldaja latszik. A masik videon Lez lelkesedese. Emezen a parbeszed a kovetkezo:

"-Lez, nem akarsz enekelni

-De"

A video lejatszasahoz a gyorsidő játékosnak installalva kell lennie a gepeden.

2004.08.08.

Vegre korvonalazodnak a kovetkezo muveszeti idopontok.

.::Hosszu ido ota eloszor megtortenik a varvavart delvideki turne. Kedvenc helyunkon a bekefaluban MORAVICAN jatszunk aug. 20-an a Blues Bar-ban, amely HiHeTeTlen yo hely

.::aztan re-TirkeHoNoLuLu in da UszoHouse with DJ Titsless_Fucker szep.10en

.::esaztan Raszputyin szervezte szentesi MOTOROS FESZTIVAL, ami tapasztalataink alapjan atomsulyos kis hely szept. 11-en.

.::nameg a csongradi Bohem nevezetu helyen, ahonnan SZikkadt ki van tiltva, de a mindenki altal szeretve tisztel Gagacs, sztem be fogja engedni, hogy kiprobalhassa a szinpadon is az uj protkojat szept 25-en.

2004.07.24.

A tenyfeltaro ujsagirok

fotokat keszitettek a zenekarrol, amint Szeged egyik elit, zart klubjaban mulatnak. A sracok allitjak, hogy nem ok vannak a kepeken.

Kovetkezo frissites egy proban keszult titkoskameraval keszitett felveteleket fog tartalmazni.

2004.07.17.

Tovább gyuruzik a balatoni

edzotaborbotrany. Elkepeszto level kerult nyilvanossagra a zenekar belso levelezolistajarol. Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen kulturalt zenekar ekkora bunkosagot kovetett volna el. Csak itt, csak most, csak nektek feltarjuk a dobbenetes levelet, amely husbavago. Mondhatni. Nem tudni ki kuldte, de az biztos, hogy kurva beteg az illeto.
Ha bevetted az aktualis hanyascsillapitoadat, akkor a felugro ablakba klikkelj.
Nem valalunk felelosseget!!!A zenekar Etikai Bizottsaga maris targyalja az ugyet. Ha kiderul, hogy ki kovette el az Ur ellen valo eme vetket, az termeszetesen kizarodtatik a bandabol.

2004.07.09.

Legujabb sajtoforrasok

szerint a ZENEKAR edzotaborozason venne reszt Balatonalmadiban. Persze semmi nem maradhat titokban, de legalabb az idopont meg nem kerult nyilvanossagra. Igy is felo, hogy a sikitozo rajongok meg fogjak zavarni a probakat. A logisztikai unit maris megrendelte a nyaralo hangszigeteleset, amelynek epitese megkezdodott.

Sajnos A Kozpenzugyi Allamtitkar vizsgalatot rendelt el emiatt, hiszen a munkalatokhoz az anyagi alapot egy nyilvanos palyazaton nyerte a zenekar. Az ugylet allitolag gyanus, hiszen a beerkezett palyazatok kozul csak a ZENEKAR palyazata felelt meg a felteteleknek. A meghirdetett palyazat olyan muveszeti csoportot tamogatna, mely kifejezetten a 8-12 eves korosztalyt celozza meg es kifejezetten a magyar hagyomanyok apolasara oktatja a gyerekeket.

A ZENEKAR kozlemenyben hangsulyozta, hogy a ZENEKAR szellemisegetol mi sem all tavolabb, mint a visszaelesek. Karrierjuk soran mindig a kereszteny-katolikus-bukolikus tengely menten haladtak elore. Tisztan es becsuletesen. Amen.

2004.07.08.

Frissítsek frissítsek

Ja. De mit frissítsek?. Olyan nagyon nem történik semmi. Emailen várok híreket, érdekességeket. Könyörgöm! Ténleg akkora a pangás, hogy már az is hír, hogy Kelemennek lumbágója lett a vasalástól? Úgy tűnik igen.

Jelenleg a Béke-faluval (Moravica, Yu) folynak tárgyalások buliügyben.

2004.07.02.

AMAZING LIVE

Sárkány a koncertvideok rendezésének új szakaszát nyitotta meg. A MESTER első nyilvános müve már letölthető. csak itt, csak most, csak nektek. LIVE az alkotás megtekintéséhez gyorsidő játékost használjatok. Lehet, hogy csak jobbegér_save as tehnológiával megy. Bocs, majd még dolgozik rajta az IT részlegünk Indiában.

2004.07.01.

Hallgassatok a WEBRADIOT

es olvassatok Szegedrol. Amugy meg koszonjuk nekik a tamogatast. Nelkuluk ez a domaincim nem johetett letre. Rettenetesen sok penzbe kerult nekik a domain-nevet megvenni, mert ugyes uzletemberek megkaparintottak jo elore. A gonosz haszonlesok. Honapok hosszu megfeszitett targyalasi es ugyvedek hada all mogottunk.

2004.06.26.

Tahát akkor senki

ne feldje, hogy ma este a Piros Uszohazon Tirke HoNoLuLu. LIVE

2004.06.23.

Hát asszem

elegge rendes bulit csaptunk. Ez nem kevesse Vamos Tatanak es a Gangnek koszonheto. Egyebkent hasonloan fergeteges buli varhato szombaton az Uszohazon. Immaron kiegeszul a csatarsor es teljes lesz a tamadas. Egyeb meglepetesekkel is fogunk szolgalni, bar ez annyira titkos, hogy az csuda. Meg asse lett volna szabad elarulnom, hogy meglepetes lesz. Termeszetesen a meccs utan jatszunk, mert azert annyira nem vagyunk hujek, hogy ne.

Pap targyalasokat folytat Raszputyin Lajossal, a szentesi motoros allattal. Asszem a Beatrice elott fogunk jatszani a szokasos szentesi motorosfesztivalon.

Most hallom, hogy megszunik a rokklub. Ez tiszta szegyen. Remelem legalabb a jatekautomatakat kimentik es az oket uzemelteto papucsos harci egyseg is atveszeli a folkrokk ezen nehez periodusat. 15 millio magyar neveben beszellek bazzeg!!!

2004.06.17.

Má megint Inferno

szombaton. 19-én. A zenekar még nem szivárogtatta ki a kezdocsapat osszetetelet. Sok tenyezo jatszhat kozre. Az elemzok szerint leginkabb a vaci telefonvonalak es a szegedi fogtechnikusok befolyasolhatjak a kezdocsapat osszetetelet. A tippmixen is lehet fogadni.

2004.06.09.

Concert képek

Pest nemtom mikor mert nem voltam ott
a nem publikusakat nem publikáltuk a kepek szekcioban

2004.05.20.b

PUBLIC ANNOUNCEMENT

junius 26-án, Szegeden
Tirke Honolulu in da Uszohouse

Nagy megnyugvás ez nekünk. Tudjuk, hogy bármerre is rohan a világ, van egy hely, ami nem változik. Mindig ott az Úszóhouse, ahol ott az alkeszidegbetegPaPa, ahol lenyúlnak a kidobók, ahol TPZ, a 20e Ft-os gatyás DJ nyomja az illegális másolatokat (bár állítja, hogy rendszeresen fizeti a jogdíjakat) és mindíg ott a Csató. Az egész helyet a Zen és a szúnyogok lengik körül.

2004.05.20.a

TPZ találta a

következő hájjal kenegetést a jamie winchester fenklub fórumán:

..................................

Sziasztok.
Itthon maradtam, mert jobban alszom a saját ágyamban, és hatásosabban tanulok a saját szobámban +megnézzem a kézilabda döntőt. Erre a meccs így sikerült, tanulni nem tudok, mert kicsit elkenődtem, így viszont az idegtől nem tudok majd aludni. Hm...

De h. vmi jót is írjak, csütörtökön voltam egy nagyon érdekes koncerten, Tirke Honolulun. Mikor beértünk, egy srác próbálgatta a mikrofont, nem semmi hangja volt... ó, gondoltam micsoda énekesük van. Ám a koncert elején nem ő énekelt, hanem egy másik tag. Aztán a 3. számnál egy harmadik tag ment előre énekelni, a szaxofonos... Na az ő hangja is döbbenet! Hihetetlen jó volt, főleg Rolling Stones-t játszottak. Sajna olyan kevesen voltunk, h. kezdtem azt hinni, vmi titkos koncerten vagyunk. Esetleg vki hallotta már őket? CD-jük még nincs:-( No Üdv Mindenkinek Timi


..................................

Kicsit elgondolkodtató ez, hiszen a boy-bandek közönségét szeretnénk elszipkázni.

2004.05.11.

Lédiz end dzsentlmen

Kicsit kihagytunk. A zenekar arculata nagy átszervezés alatt van per pillanat. Erről mindenki meggyőződhet persze, aki idekeveredett erre a részre. Úgy gondoltuk, hogy mivel a rakenrol is dead, felülünk a boygroup vonalra, hiszen ehhez minden adottságunk megvan.

Ime az uj arculat elso darabja, melyet kulon nekunk dizajnolt a hires divattervezo:Supera.Zoltan. A müvész elmondása szerint egy laza asszociacioja tamadt a masodik alvasstadiumában. Az asszociacio igy megy valahogy: alfoldirobert->alfoldipapucs->papucs.Sajnos a folapon beigert www.tirkehonolulu.hu domain meg nem izzik, de mar csak pontosan huszonvalahany nap kerdese.

2004.04.19.

BULI!

A következő action április 24. INFERNO "Body to body gigatour with uncle Joe Cheater' 04" címmel kerül megrendezesre. Az est moderátora Urr Kálmán.

2004.04.12.

Wazze


BOCS

Senki ne baszogassa Zelma Fisher Müllert! Tudom, hogy jól esik, de most ne. Nem ő a hibás! A rémület, ami eluralkodott mindannyiónkon most végetért. Újraindult a lap. A szerkesztő arcán láthatóak a megkönnyebbülés jelei, de az elmúlt, honlapmentes hetek borzalma olyan mély barázdákat szántott markáns arcába, amelyek mindig emlékeztetni fognak minket erre rettenetre.

Az a helyzet, hogy a rohadt szolgaltato eltuntette a lapot. Az uj, europai adatvedelmi politika miatt. A tovabbiakban a lapot a mindenkori adatvedelmi biztosnak ajanljuk.

Szoval az eredeti lapbol egyenlore ennyit sikerult helyreallitani. Azonban ujdonsagokkal is szolgalunk. Regi tartozasunk volt Karsai bemutatasa.

A lap tobbi reszet is elokeritjuk, ha Chada befejezte a targyalast a nemet lemeztarsasagokal. Nagyon jol halad, igaz, tobb kikotesuk is van. Pld. PaPadaM felleporuhait rendszeresen mosni kell, mert mikrobiologiailag nem eurokonform. Chada probalta elmagyarazni, hogy ez a rakenrol, de ok az mondtak, hogy "esz iszt niht rakenrol". Ezutan megmutattak, hogy mire gondolnak . Masreszrol a forint eros arfolyamingadozasai miatt nem volt erdemes most szerzodest kotni.

A kovetkezo relevans hirek vanna meg.
Aszongya.
Darazs a menedzserunk az USA-ba utazott, hogy felmerje az ottani piacot. Jelenleg epitomunkasok kozott vegyul es felmereseket vegez, hogy ertike-e a szovegeket. Jo eredmenyekrol szamolt be es a ra jellemzo precizitassal statisztikakat is keszitett. Az epitomunkasok 61%a meg tudta kulonboztetni egymastol a magyar es angol nyelvu szamokat, amely igeretes eredmeny.
Csato baratunk autosiskolat nyitott, miutan a hatosagonak is bebizonyitotta a felelossegteljes vezetesrol vallott halado elkepzeleseinek helytallosagat. A gyakorlati bemutatoja legendassa valt a kozlekedesrendeszet berkein belul.
Ehhez Kelemen, hirugynoksegi forrasunk (akinek by the way nagyon megy a mosodaja) annyit fuz hozza, hogy Csatonak az agyara ment a "pinahiany". En erthetetlen, mert ugy tudtuk, hogy Csato sosem rendelkezett vaginaval.
Karsai allitolag hihetetlenul halad a trombitazassal. Asszonya, Rita mar alig tud neki olyan mutatni, amit Karsai meg nem ismer, ennek ellenere azt allitja a szerenykedo muvesz, hogy ejjel-nappal gyakorol, mert az Out of Control szólójával szeretné legközelebb meglepni a tisztelt hallgatóságot.
Nagyjabol ennyi.
Illetve egy gyongyszemet tartogattam. Pap talalta a neten. Hogy ki lehet a titokzatos művész? Nem tudjuk. Az idei TIRKE HoNoLuLu Művészeti Alaptíványi Kuratóriumi Kultúrális Nemzetépítő Nyelvápoló Díjnák várományosa, az már biztos. Íme, így ír az idegen:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
"kutya és don huan? X (#1289) 2003. szeptember 7., 22:39 aszfaltozta: [dAniEL] Na végre megy ez a bitumen már csak erre vártam.......... Az a nagy helyzet hogy tegnap durván bebasztam és azóta csak egy röpke 3 órát aludtam mert nem hagynak itt nyugodni egyfolytában teszem a dolgom. Ezek itt az enyhitő körülmények csak, merhogy nem vagyok pulicer dijas és még fogalmazni se tudok sőt még művész nevem sincs, A A MILNE. Tehát az úgy volt hogy tegnap voltam újpesten Tirke Honolulu(???) nevü együttes koncertjén, nekérdezd miért mert nálad is kigyullad a gyerekszoba.... És mivel késésben voltunk sietősre fogtuk az alapozást a helyi kocsmában. Csapoltattunk ketten 6 sopronit azt huzóra le, haver az utolsónál félrenyelt igy hát rögtönzött taccsot osztott a wécén, de később kiderült hogy ő járt jobban... Aztán kocc bé a koncertre ott is le a padra bé a vodka meg a sör igy utólag nem is értem hova siettem. Aztán akkor kezdődött a baj amikor leraktak elém egy üveg kólát, és mindmáig érthetetlen hogy miért is, de azzal locsoltam meg a sörömet meg volt ott még valami baracklé is.... Még szerencse hogy a pénteki libamájas pizzámmal még aznap este megszenvedtem hazai vizeken, igy szombaton már csak édesanyám házi sütésű pizzái fenyegettek... Ez a pizzakrém visszafele is markáns volt de valahogy nem az igazi.. Amugy nem volt gázos, de én már beleéltem magam hogy elkönyvelhettem az utolsó hányást tavasszra.. Amugy nagyon kutya volt a buli, hazaértem 6ra és 9től tolom a műszakot mert szobát cseréltem a hugikkal husilaci vágyott egy tágasabb de büdösebb rejtekbe... és cipekedtem meg micimackós matricákat vakartam le a szekrényekről igy tengetem hát napjaimat. Jővőhéten meg nagy buli lesz de nem viccelek. És szintén world peace my friend veszélyben a csikosmókusok, NE LÉPJ RÁ ARRA A KIBASZOTT ZÖLDSÁSKÁRA GRR.."
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::